Ansigtsbehandlinger

Ansigts behandling klassisk

Kr. 675,- Varighed ca. 1 time.
Denne ansigtsbehandling anbefales til alle hudtyper, både kvinder og mænd.
Behandlingen indeholder: Hudanalyse, Hovedbundsmassage med visarome, Hot towel, Rens, Peeling, Revitalmassage 20 min, Serum, cremer, Vejledning i produkter.

Tilkøb: Dybderens, visaromekompres   200,-

Book Online

En skøn ansigts behandling, til dig der ønsker at gå ud med en følelse af at have fået ansigtet renset godt igennem, og få fjernet døde hudceller. Og du får en større viden om hvilke produkter din hud vil have godt af at blive plejet med der hjemme. Anbefales at få lavet hver 6 uge.

Hyaleron Intensiv Boost

Kr. 795,- Varighed ca. 1½ time

Til dig der har brug for et fugtboost og samtidig virkelig gerne vil forkæles.

Behandlingen indeholder: Hudanalyse, Rens, Peeling, Isobius maske, Iskuglemassage, Serum og dermaroller, Revitalmassage 20 min, Serum, cremer, Vejledning i produkter.

Book Online

Til dig der ønsker lidt mere end den klassiske – en udvidet behandling, som breder sig til decolette (bryst) og som vil nyde wellness i form af en lækker massage i ansigtet, skulder og nakke. Samt et kvarter med beauty angel lyset som stimulere bindevævet og øger collangen, elastin og hyaluron produktionen i huden.
Og du får en større viden om hvilke produkter din hud vil have godt af at blive plejet med der hjemme.

Uren hud ansigts behandling

Teenager Kr. 600,- Kompress kan tilkøbes. Voksne 695,- Incl kompress og massage.  Varighed ca. 1 time.
Denne ansigtsbehandling anbefales til alle med fedtet, uren hud og acne. Produkter tilpasses af kosmetologen til dine individuelle behov.
Behandlingen indeholder: Hudanalyse, Rens med desincrusante – fjerner øverste lag skidt, Rens og tonic, Peeling, Dybderens – fjernelse af hudorme mm., Visarome kompres, Creme, Vejledning i produkter.

Book Online

Denne behandling er til dig, der har akne, bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje. Kosmetologen starter altid med en hudanalyse, hvor man fastsætter hudtypen og hudtilstanden. Behandlingen er derfor individuel og tilpasset din huds behov. Jo hurtigere du kommer i gang med at få behandlet en uren hud, jo bedre resultater vil du opnå.

Frugtsyre Ansigtsbehandling

Kr. 600,- Varighed 1 time

God til den aldrende hud. Fjerner døde hudceller og stramme op på slap hud.

Behandlingen indeholder: Hudanalyse, Afrens, Frugtsyre peeling, Dybderens, Maske efter hudtype, Skøn ansigts masssage, Serum – cremer, Øjenringsmuskel massage, Vejledning i hjemme pleje.

Book Online

 

Dermosthetique de Luxe

Kr. 875,- Varighed ca. 1 time.
Kom i den 7. himmel. Her får du en skøn behandling, med alt hvad du har brug for. Du vil gå herfra med en fantastisk glød og fornyet energi.
Behandlingen indeholder: Hudanalyse, Hovedbundsmassage, Hot towel, Rens, Peeling, Coupeurose massage, Patch visage plus, Håndmassage, Serum, cremer, Vejledning i hjemmeprodukter.

Tilkøb: Dermarollerbehandling, Dybderens. Pris 1025,- Varighed 90 min.

Book Online

En ansigts behandling hvor der udelukkende bliver tænkt på hudens ældning. Alle produkter der bliver brugt, er anti aging produkter. Peeling med frugtsyre, som fjerner døde hudceller. Bindevævsmassage i ansigtet. Og du får en større viden om hvilke produkter din hud vil have godt af at blive plejet med der hjemme.

Ansigtsbehandling – Antiage Meso e’clat

Kr. 1 behandling Kr. 850,-
Kr. 5 behandlinger Kr. 4000,- plus der skal til købes hjemmepleje produkter.
Varighed 1 time

Anbefales til slap rynket hud med ujævn hudtone. Ansigt, hals, og de’collete. Den renoverer huden på en nem og hurtig måde.

Behandlingen indeholder: Afrens, Påføring af peeling på de ønskede områder, Påføring af ampul, creme og Beauty agel lys, Vejledning i hjemme pleje produkter, som skal til købes.

Book Online

Hvordan foregår behandlingen?

Vi indleder altid med en konsultation, hvor vi laver en hudanalyse for at vurdere behovet, og der tages et før-billede af ansigtet. Under selve peelingen vil huden vil prikke og føles varm; der bruges en vifte til at køle med. Huden vil herefter føles varm i 5 min. – du får en skøn, kølende og fugtbindende maske på, og du ligger og slapper godt af. Behandlingen afsluttes med højeste solfaktor creme – spf 50. Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

Efter behandlingen

Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen. Derefter kan der forekomme lidt afskalning. Vi anbefaler, at du får behandlingen onsdag eller torsdag, da den eventuelle afskalning så hovedsageligt vil foregå i weekenden. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med. Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegenvinst får dem lysnet; den brunere farve er igen blot et tegn på at afskalningen virker.

Hjemmepleje

Det er nødvendigt at have Mesoéclat cremen til hjemmebrug, da den indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den, samt forstærker kollagen. Cremen bruges morgen og aften sammen med en hurtig, specialreparerende creme og et solprodukt. Hvis du ikke har ovenstående reaktioner skal du ikke fortvivle. Det vil komme næste gang. Dette kan skyldes, at der er mange døde hudceller, som skal løsnes, og det dermed tager lidt mere tid.

Hvad kan jeg gøre?

Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil/hiv ikke i huden. Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed – der sker fremskidt hver dag.
Nogle skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er ikke bedre end det andet. Kom evt. ind efter en special ampul, som giver lidt fedtstof til huden (50,-)

Er behandlingen sikker?

Ja, Mesoeclat er sikkert. Dette produkt er lavet af et af verdens førende forskningssteder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE mærkat og godkendelsesnummer, og du kan være sikker på, at behandlingen udføres korrekt.
Varighed

Behandlingen varer 45 min.

Hvad er Mesoéclat?

Mesoéclat er udviklet med det formål at stimulere hudens defensive mekanismer i kampen mod aldring maksimalt. Metoden består af:
Mesoéclat Solution – en opløsning, der indeholder flere peelinger som i kombinationen har en yderst fugtighedsgivende og regenererende effekt på cellerne. Den fjerner horncellerne, stimulerer hudens fugtighedsniveau, blødgør huden, og giver den en mere ensartet kulør. Brugen af dette produkt gør desuden, at indholdsstofferne i Mesoéclat Ampuller optages meget mere effektivt.
Mesoéclat Ampuller – chok-terapi for huden. Indeholder aktive stoffer med en meget stærk regenererende, antioxidativ og opstrammende effekt. Efter brugen af ampullen føles huden øjeblikkeligt spændstig og fast, fuld af vitalitet og energi.
Mesoéclat Creme – til hjemmebrug. Cremen indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den samt forstærker kollagenet i huden.

* Ansvarsfraskrivelse. Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

 

Ansigts behandling – Pigmentforandringer

kr. 4000,- Plus hjemme produkter, som til købes  – varighed 45 min
1 behandling

Denne ansigts behandling er til dig der har Pigment forandringer/leverpletter.

Behandlingen indeholder: Afrens, Billede tages før behandlingen, Påføring af maske, Vejledning i hjemme produkter. Man forlader klinikken med maske på. Beholdes på antal timer som kosmetologen har anbefalet.

Book Online

Om Cosmelan® Depigmentation Treatment – pack
Behandling mod pigmentforandringer uden brug af laser – også for mørke hudtyper.
Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatoriske pigmentforandringer.
Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage.
Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker verden over i 64 lande. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin. Behandlingen kan bl.a. eliminere: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.
FORDELE
Cosmelan® Depigmentation behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:
• Kan bruges til alle typer pigmentering: melasma, solskader, pigmentering efter acne, medicin og fregner.
• Kan fjerne pigmenteringen hurtigt og nemt
• Kan anvendes til alle hudtyper, inkl. mørke hudtyper
• Let peeling kan give foryngende og udglattende effekt
• Kan virke meget effektivt til behandling af acne problemer
• Kan reducere acne ar
• Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren
• Indeholder ikke Hydraquinon
• Høj sikkerhedsmargin
• Kan fjerne pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger
RESULTATER
Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan man observere en mærkbar betydelig forbedring af huden. Der kan opnås reduktion i pletternes størrelse, huden kan blive mere ensartet og fornyet. Efter en 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat: pletterne kan blive reduceret yderligere og huden kan få sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt kan Cosmelan reducere talg- og fedtproduktion, og mindske porerne. Produktet er for mange yderst effektivt til acneplaget hud med pigmenteringer.
BEHANDLING:
Trin 1 – på klinikken
Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”
Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.
Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme)
Vedligeholdelses-produktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig kan Cosmelan 2 forhindre dannelsen af nye mørke pletter.
Cosmelan 2 anvendes flere gange dagligt og fortsættes i flere måneder, selv om pletterne er fjernet: det har en forebyggende virkning og kan minimere risikoen for at pletterne kommer tilbage.
VIGTIGT! Behandlingen laves på klinikken, og din behandler vil forklare hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, er det vigtigt at følge behandlerens råd præcist for at undgå bivirkninger.
Cosmelan 2 skal bruges som vedligeholdelses creme helt op til 1 år.

Ansigts behandling – Acne – Acnelan – forløb

1 behandling: Kr. 800,-
5 behandlinger: Kr. 4000,-

Varighed ca. 1 time
Mange er plaget af acne i ansigtet eller på kroppen og mange behandlinger er ikke effektive eller dybdegående nok. acnelan acne solution fra mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.
Behandlingen indeholder: Afrens, Peeling påføres, Peeling neutraliseres, Beroligende maske påføres. Vejledning i hjemmepleje serie. Ny tid bookes efter en uge til dybderens, Ny tid til acnelan peeling 14 dage efter.

Book Online

Mange er plaget af acne i ansigtet eller på kroppen og mange behandlinger er ikke effektive eller dybdegående nok. acnelan acne solution fra mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.
Om Acne behandlingen
Dette banebrydende produkt inden for acne behandling giver for mange klienter en effektiv, bekvem og hurtig behandling af selv svære tilfælde af acne, og er samtidig prismæssigt overkommelig.
Acnelan kan effektivt løse problemer forbundet med acne
• Kan behandle acneplaget hud + acnear effektivt
• Kan behandle seborroisk demertit (skæleksem) effektivt
• Dybdegående rensning af huden
• Kan harmonisere fedtbalancen i huden
• Kan optimere selve hudens tekstur
• Kan forbedre den acne-plagedes livskvalitet
• Kan udjævne hudens tone og forbedre dens udseende
Kernen i formularen er det innovative m.acne complex™:
• Unik kombination af aktive substanser, der kan bekæmpe de forskellige faktorer der forårsager acne.
• Dybdegående rensning og integreret fornyelse af acne-følsom og skæleksem-plaget hud.
Kombineret klinik- og hjemmebehandling
Behandlingen er en effektiv kombination af en intensiv, professionel klinikbehandling + hjemmebehandling med en komplet serie af acnelan produkter.
Der skal gå ca. 14 dage mellem hver klinik-behandling, og resultatet ses efter ca. 6 uger. Det anbefales at holde behandlingen ved lige efter kuren ca. hver 3. måned.
Hvor mange behandlinger?
3 behandlinger anbefales til mild/moderat acne.
5 behandlinger anbefales til sværere grad af acne.

Lashlift

Kr. 399,-

Varighed ca. 45 min

Book Online

Det er for dig som ønsker et naturligt look, men hvor dine egne vipper syner længere og giver mere volume, samtidig med at det giver et smukt løft som holder 6 til 8 uger.

Vipperne bliver farvet efter lashlift

OBS: kom uden makeup, ellers kan vi ikke garantere for holdbarheden.

Lashlift1, Hairvaæk og Hairværkbeauty

Brow Lamination

Kr. 499,-

Varighed ca. 45 min

Få flotte “brushed up brows”
Et utroligt populært look

Book Online

Her får man bryn hår, som vokser vildt i alle retninger, stritter eller som vender nedad, i en mere ensartet og opad gående retning. Samtidig bliver brynene stylet, rettet og klippet hvis nødvendigt.

Brow Lamination, Hairvaæk og Hairværkbeauty

 

Kemisk peeling

Kr. 750,- Varighed: 1 time

Anbefales til dig der ønsker at forbedre huden kvalitet og ønsket om at fjerne ujævnheder, store og grove porer. Den fjerner de døde hudceller som ligger og er forhornet på huden, og som gør at huden er grå, og rynker ser synligere ud. De har også en opstrammende virkning på huden.
Behandlingen indeholder:Afrens, Påføring af valgte peeling ( Forskellige varianter), Neutralisering af peeling, Påføring af fugtmaske med massage, og cremer.

Book Online

Læs om nogen af de peelinger vi er vilde med at bruge:

Modificeret Mesopeel_Jessner
Modificeret Mesopeel_Jessner er ideel til følsom hud og mørkere hudtyper. Det er udviklet for at mindske overfladiske ar, fine linjer og rynker, samt mildere hyperpigmentering og urenheder/acne. Kombinationen af tre syrer kan forbedre hudens struktur, udjævne hudfarven og styrke hudens kollagen.
Anvendelse:
En kur på 6 behandlinger med 14 dage mellem behandlingerne anbefales. En behandling hvert halve år anbefales som vedligeholdelse.
Aktive Ingredienser:
Mælkesyre er en alphahydroxy syre og bruges som en eksfolierende agent, som støtter epidermal og dermal fortykkelse. Det aktiverer kollagen og elastin dannelse og øger hyaluronsyre koncentrationen i den ekstracellulære matrix.
Salicylsyre er en betahydroxy syre og bruges som exfoliant på grund af sine keratolytiske egenskaber. Udover regulering sebhorrea har salicylsyre antiseptiske, bakteriostatiske og svampedræbende egenskaber.
Citronsyre er også en alphahydroxy syre med eksfolierende, antioxidativ og antiaging egenskaber. Citronsyre har en højere molekylær-vægt end mælkesyre, og har derfor en mindre keratolytisk effekt.
Ingredienser:
Salicylsyre 14% + Mælkesyre 14% + Citronsyre 8%

Mesopeel_Azelan – Acne behandling
Beskrivelse:
Mesopeel_Azelan er specielt formuleret til at kontrollere aktiv og hormonel acne.
Anbefales til fedtet / acne-hudtyper og er effektiv mod overfladisk hyperpigmentering efter acne.
Anvendelse:
En kur på 6 behandlinger med 14 dage mellem behandlingerne anbefales. En behandling hvert halve år anbefales som vedligeholdelse.
Aktive ingredienser:
Salicylsyre er en betahydroxy syre og bruges som exfoliant på grund af sine keratolytiske egenskaber. Udover regulering sebhorrea har salicylsyre antiseptiske, bakteriostatiske og svampedræbende egenskaber.
Azelainsyre er en dicarboxyl syre, som virker effektiv mod bakterier, propionibacterium acnes og ataphylococcus. Det er også en atioxidant som fremmer genetablering af normal keratolytisk funktion i huden.
Ingredienser:
Salicyl syre 20%, Azelain syre 20%

Piruvex_Peel – Behandling af dybere rynker
Beskrivelse:
Piruvex_Peel er skabt som en effektiv behandling af hud med ældningstegn, såsom fine, medium og dybe rynker og hyperpigmentering. Det virker også i behandlingen af akne og seborrheic keratose. Efter Piruvex_Peel behandlinger kan hudens farve, tekstur og elasticitet blive stærkt forbedret.
Anvendelse:
En kur på 6 behandlinger med 14 dage mellem behandlingerne anbefales. En behandling hvert halve år anbefales som vedligeholdelse.
Aktive Ingredienser:
Pyruvic syre er en alfa-ketoacid og findes naturligt i eddike og honning. Den har keratolytiske, antimikrobielle og sebostatiske egenskaber. Dens høje surhedsgrad og lave molekylære størrelse gør, at det nemt kan trænge ind i huden. Syren giver gode resultater ved behandling af ældet hud, og kan forbedre acnear, aktinisk keratosis og ændringer i hudens struktur.
Mælkesyre er en alphahydroxy syre og bruges som en eksfolierende agent. Den støtter epidermal og dermal fortykkelse, og aktiverer kollagen og elastin dannelse og øger hyaluronsyre koncentrationen i den ekstracellulære matrix.
Ingredienser:
Pyruvic Acid 40% + Lactic Acid 10%

Melanostop_Peel – Behandling af hyperpigmentering
Beskrivelse:
Melanostop_Peel er specielt designet til at behandle hyperpigmentering af alle oprindelser. Kombinationen af syrer hæmmer tyrosinase produktion og medvirker til at eliminere overfladiske brune pletter, melasma, post-inflammatorisk hyperpigmentering og solskader.
Aktive Ingredienser:
Azelainsyre er en mættet dicarboxyl syre og bruges til behandling af melasma på grund af sin tyrosinase hæmmende effekt. En god antioxidant.
Resorcinol er en fenol derivat som har en keratolytisk virkning. Kan forbedre hudens struktur og bekæmpe hyperpigmentering.
Fytinsyre er en kraftfuld depigmenterende og antioxidativ agent. En stærk syre, som når den anvendes på huden, forårsager en overfladisk kemoexfoliering. Hæmmer tyrosinase produktion og kan reducere melanin dannelsen.
Ingredienser:
Azelainsyre 20% + Resorcinol 10% + fytinsyre 6%


AHA frugtsyre

Den banebrydende og effektive Mesoestetic-peeling program er sammensat af fire forskellige peelings på flere niveauer. De funktionelle hovedingredienser er mælkesyre, salicylsyre, mandelsyre og glykolsyre. Valget af peeling afgøres individuelt og afhænger af hudtype, hudtilstand og den overordnede vurdering, som de professionelle laver af din hud.
I kombination med kemisk peeling og medicinsk hudpleje, kan man forbedre hudens struktur og udseende. Man kan behandle melasma, pigmentpletter, rynker, fine linier, acne og acne ar.
AHA-syre peelinger har en såkaldt keratolytisk virkning, dvs. at syren nedbryder døde hudceller på hudens ydre. Man får på denne måde en dybde-rensende effekt samt en foryngende effekt, som gør huden gennemskinnelig og giver mere glans. Samtidig med at de yderste hudceller nedbrydes, fremskynder man hudens naturlige foryngring nedefra og man kan dermed få en yngre og friskere hud.
Små og fine rynker kan mindskes, porer kan trække sig lidt sammen og små pigmentujævnheder kan jævnes ud. Indkapslet fedt i huden tømmes lettere ud efter AHA-syre behandling og bidrager dermed til en dybderensning samt en forebyggelse af acne. En fedtet hud bliver på denne måde mindre fed.
Det har også vist sig, at AHA-syre øger mængden af fugtbindende stoffer af typen Glycosaminoglykaner i huden, f.eks. Hyaluronsyre. Mange af disse glykosaminoglykaner genfindes i rummene imellem cellerne i det øverste hudlag, epidermis. Det er én af mekanismerne bag AHA-syre, som bevirker, at tør hud kan blive mindre tør.