Permanent makeup

Certificeret LaBina Permanent Makeup

Har du overvejet at få permanent makeup, men turde ikke at springe ud i det? Vi har undersøgt det europæiske marked om de sikreste produkter og metoder, og med stoltheden tilbyder nu Organisk permanent makeup

Book Online

For at opnå det bedste resultat bruger vi kun organiske pigmenter, som er alkoholfrie, parabenfrie, sterile og indeholder hverken røde/blå jern-oxider eller titanium di-oxid. Organiske LaBina pigmenter er stabile i sin farve og trækker ikke i rød/orange/blå/grøn farvetone op. De skaber ingen magnetisme ved MR-scanning( ingen jern-oxider) og medfører den hurtigste heling af huden efter permanent makeup (takket medicinal løsning “Novoxx”, som erstatter alkohol og holder pigmenter bakteriefrie). Vores optegningsteknikker af bryn, eyeliner og læber er milde, naturlige og skånsomme.

På brynene tegnes der hårstrå op og det kaldes for 3D bryn-farve,form og tæthed er efter dit ønske.

På læberne laver vi en mild læbekontur med skravering, som blot markerer din læbeform og skaber flottere farve-kun lipliner behandling er blevet for gammeldags og hos os kan du få ekstra farve på læben hvis du har lavet lipliner før hos en anden klinik.

Langs vippekanten tegner vi en eyeliner efter dit ønske op-bredde, vifte, længde varierer fra person til person.

Hvor mange behandlinger:

Opstart af din permanent makeup laves over 2-3 behandlinger, da huden vil frastøde noget af pigment efter hver behandling (hvis permanent makeup er lavet korrekt og ikke så dybt som tatovering-ellers trækker det blålig op).

Helingsprocess: alle områder heler sig op på 5-7 dage(overskudsfarve samler sig mild skorpe og falder hurtigt selv af-der må ikke pilles i det). I løbet af de næste 28 dage mens huden danner nye celler vil du opleve at farven bliver mere tydelig og flot-derfor venter vi med en 2.behandling til der er gået mindst 4 uger.

Genopfriskning:  Du skal regne med at vedligeholde din permanent makeup mindst 1 gang indenfor 24 mdr.

(læs mere om produkter og konceptet på www.Labina.dk).

Bryn – Microblading

kr. 3000 Ved første behandling – Anden behandling (6uger senere) kr. 1500
Behandlingen indeholder: Påføring af bedøvelse, optegning og godkendelse af optegning. Microblading, afsluttende creme. Gennemgang af aftercare instruktion.
Varighed 2 timer

Book Online

IMG 0148 225x300, Hairvaæk og Hairværkbeauty

IMG 0149 225x300, Hairvaæk og Hairværkbeauty

IMG 0157 400x300, Hairvaæk og Hairværkbeauty

IMG 8383 400x300, Hairvaæk og Hairværkbeauty

IMG 8393 400x300, Hairvaæk og Hairværkbeauty

IMG 2241 300x300, Hairvaæk og Hairværkbeauty

Powderbrows

Kr. 3000 ved første behandling – Anden behandling (6uger efter) kr. 1500
Behandlingen indeholder: Påføring af bedøvelse, optegning og godkendelse af optegning. Microblading, afsluttende creme. Gennemgang af aftercare instruktion.
Varighed – 2 timer

Book Online

POWDER BROWS er en fornyet og mere moderne udgave af den traditionelle Permanent Makeup
– til dig, som har mistet hele dit bryn eller store dele af det.

Når man har mistet sit bryn helt eller delvist, mistes lidt at karakteren i ansigtet – udtrykket bliver anderledes.
Powder Brows teknikken er en fulddækkende permanent makeup – blot lettere at se på end den gamle form. Minder meget om en let pudderoptegning.
Det laves over 2 gange – første gang tager 2 timer 30 min 1 time og 30 min.

IMG 2034, Hairvaæk og Hairværkbeauty

IMG 2036, Hairvaæk og Hairværkbeauty

Eyeliner – Øvre & Nedre

Øvre kr. 3000 ved første behandling – 6 uger efter 1000 kr.
Nedre kr. 1000 ved første behandling – 6 uger efter 500 kr.
Behandlingen indeholder: Påføring af bedøvelse, optegning og godkendelse af farve og optegning. Pigmentering af eyeliner, afsluttende creme. Gennemgang af aftercare instruktion
Varighed 2 timer ved øvre – 1 time ved nedre

Book Online

At få optegnet permanent eyeliner er helt klart én af de mest klassiske behandlingsformer inden for permanent makeup. En smuk streg over øjnene giver et friskere og mere vågent udseende. Øjenvipperne får derudover et mere fyldigt udseende.
At ligge eyeliner med almindelig makeup kan være en vanskelig disciplin. Det kan derfor spare dig mange timer foran spejlet, at få lagt eyeliner med permanent makeup.
Smukt og præcist udført permanent makeup eyeliner kan virkelig få smilet frem på kundernes læber. Hos os laver vi både helt fine vippefortætninger, men også mere markante eyeliner-optegninger ala Marilyn Monroe. Det skræddersyes efter kundens ønske og under kyndig vejledning.
Det laves over 2 gange – første gang tager 2 timer 30 min 1 time og 30 min.

Læber

Kr. 3000 ved første behandling og 1500 kr. 6 uger efter

Varighed 2 timer 30 min

Behandlingen indeholder: Påføring af bedøvelse, optegning og godkendelse af farve og optegning. Pigmentering af eyeliner, afsluttende creme. Gennemgang af aftercare instruktion

Book Online