Plasmage behandling

Plasmage behandling

Denne behandling er et alternativ til det kirurgiske indgreb øjenlågsløft – blot meget billigere og med en aktivering af huden selv. Den trækker sig sammen og løfter den – derfor kan tyngden fornemmelsen stadig være på øjet, men det vil synes mere åbent og mere øjenlåg vil vise sig. Behandlingen kan udføres på øvre øjenlåg, nedre øjenlåg, kravetæer, rynker mellem øjenbryn, overlæben, nasolabial (fugen fra næsen og ned langs mundvigen)

Varighed 1 time

1 behandling 2000,-
2 behandling 1000,-
3 behandling 600,-

Book Online

Behandlingsforløb
Med Lift Pennen strammes øvre øjenlåg eller nedre øjenlåg, uden kirurgi. Dette efterlader heller ingen ar. Pennen berører ikke huden. En spændingsforskel mellem pennen og huden resulterer i en lille impuls, som gør at huden trækker sig sammen. Bakterier dræbes også i det umiddelbare miljø, hvilket har en positiv effekt på helingen. Der bliver lavet små punkter, med en diameter på ca. 1-2 millimeter, i flere rækker, afhængigt af behandlingen.

Fremgangsmåde ved øjenlågsløft uden kirurgi.
Først rengøres og desinficeres huden på de steder, der skal behandles. Derefter bliver området bedøvet med bedøvelsescreme. Derefter krympes huden af pennen. Fjernelse af overskydende hud op til kanten af låget er muligt. Du får en øjeblikkelig og langsigtet stramning. Sår og helbredende creme påføres. For større områder er der ofte en lille hævelse i 1-3 dage. Det danner en lille skorpe, der ikke giver ar, som falder af efter et par dage. Det er normalt, at det behandlede område har en lyserød farve nogle gange længere end 2-3 uger.
Det er ofte nødvendigt med flere behandlinger, for at opnå det ønskede resultat. 2. behandling kan laves 6 uger efter 1. behandling.

Pigmentpletter
Fremgangsmåden er den samme ved pigmentpletter, som ved øjenlågsløft. Der skal dog ikke bruges aftercareprodukter, dog skal området beskyttes med solfaktor 30+, hvis området er udsat for sollys.

På den nedenfor nævnte dato var jeg i en personlig samtale med behandler om arten, formål og forløb af proceduren som blev forståeligt oplyst.
Jeg blev informeret detaljeret om den krævende behandling, samt den nødvendige solbeskyttelse før og efter behandlingen og påpegede mulige komplikationer før og efter behandlingen.
Kunden forsikrer, at han/hun vil følge alle de instruktioner, der anbefales af behandleren, for en vellykket resultat. Jeg er klar over, at en garanti for succes ikke kan gives med fuldstændig sikkerhed.

Efter behandling må du ikke skrabe eller manipulere skorpen! Hvis skorpen er manipuleret, skrabet af eller blødgjort på nogen måde, kan der forekomme infektion eller endda ardannelse.
Et godt resultat kan kun opnås, hvis du følger de nævnte regler og opmærksom på plejeinstruktionerne!

-Der ydes ingen tilbagebetaling
-Denne behandling foretages på egen risiko og reklamationer er ikke mulige